Sunday, February 21, 2010

calculate VALUE of ur BLOG

blog pun ade value tau..jgn main2.td wat routine biase..blogwalking.p la jenguk blog sweetdarling79..so sweet.so dia pun cte la psl value blog. tinggi gak value blog dia..aku pun gatai tgn gak sje nk try..tgk value blog aku bpe byk..hehe
value blog aku is $38,598.5...aku kaya(berangan je) klu korg nk cube bleh try kat sini
buat ni just for fun je..bleh hilang ngantuk time bosan2..tq sweetdarling79

12 comments:

  1. wahh..kaye ek.blanje la mkn.lapor ni.=p

    ReplyDelete
  2. jap2..aku nk pg amek duit.diorg ni slow gle..duit aku xnk kasi plak

    ReplyDelete
  3. hahahha ,
    mahal dah tu .
    aku penah try tapi ceh dalam 3k je..
    kekeke.
    kalau jual beli moto pun xlepas..
    hahahhaak..

    ReplyDelete
  4. klu dah xbleh bli moto kene wat saving la..bru btul.hehe

    ReplyDelete
  5. wah, kalo jual mhl.. kaya raya.. haha

    aku punya 2 ribu je... isk3

    ReplyDelete
  6. tula..klu aku convert byk tu..heheh

    ReplyDelete
  7. sudah test tadi...2000++ jer..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  8. waa banyak tuu..kalau tuan umah rajin memblog..kot2 satu hari nanti bila dah feymer..terasa nak jual.mmg mendatang kan pulangan..ujung tahun ni pun uncle cadang nak beli kat salam internet tapi still sayang dengan template merah nih hihihi

    ReplyDelete
  9. yeke uncle..sy ni bru je start blogging..blum 1 bln lg...

    ReplyDelete
  10. okla tu sebulan sampai RM38k uncle dulu pun pun setakat 8k jer hahaha

    ReplyDelete
  11. uncle..im so lucky if this is real..huhu

    ReplyDelete