Monday, March 8, 2010

I Just Love Good Smelling People

"I Just Love Good Smelling People" wow..its sound good. did u smell sumthing weird?smbil membuat gaya Lisa Surihani menghidu dalam cte I'm Not Single..hehhe..semua org suka yang wangi-wangi je kan.btul x??or ade sesape yg xsuka wangi???ish..ish..ish..pelik btul org itu.cbe korg bayangkan apabila anda berada di dlm bas @ komuter @ lrt @ rakan anda sendiri, yang badan nye berbau..cptla imagine!!!jgn terlebih imagine sudah...

kalau aku la dlm situasi itu..smbil nanyi lagu BUNKFACE-SITUASI..

Keadaan ini melemaskan aku
Aku kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan ia cepat berlalu
itulah impian aku

C/O
Dan bila ku terhidu
Musnah la, musnah diriku
kerna bau badanmu
tolong lah diriku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, perosak deriaku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
untuk menghidu bau badanmu
dan aku , ku beri ADIDAS ACTION 3 .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

nah amek ko 5 trs aku bagi..kalau x wangi gak xtau la

haa..dah abes 1 lagu.pastu esk jmpe lg dgn orang yang berbau tu..aku pun dgn langkah yg mengalahkan siput vavi pun berjalan menuju ke arah si empunya badan yang berbau itu..adoi aku xsanggup lagi nk nyanyi lg BUNKFACE..berserah je pd ketentuannya

tp

setelah aku duduk disebelahnya..tiada lg bau yg ku hidu smlm.wow..i love to seat beside good smelling people. so sidia sgt berterima kasih kerana ADIDAS ACTION 3 hidup beliau lebih bermakna

aku pun berasa sgt la lega..i feel good..lalala..

untuk memenangi lebih byk hadiah dlm Project Alpha Season 2 ni..ikuti siri ini yang akan ke udara bermula 19 April 2010..so watch out ok!!!!

for more details about Project Alpha Season 2, do visit thier website at http://projectalpha.com.my or become member of Project Alpha Season 2 at FACEBOOK



Project Alpha Season 2 is presented by ADIDAS ACTION 3 and supported by P1 and MAS

2 comments:

  1. yela tu..haha.smbil wat entry bleh join contest..serampang 2 mata..heheh

    ReplyDelete