Sunday, March 14, 2010

alangkah....

selamat pagi ahad...kejap nye dah ahad.esk dah keje...faham2 jelah klu dah hari isnin mmg tahap kemalasan gle.huhu...pape pun keje tetap diteruskan mcm biase.mencari rezki utk melunaskan hutang dan meneruskan kehidupan.heheh...

smlm aku p jln kat celebrity blogger spe lg klu bukan redmummy. smlm readers k.red dah ckp 3MILLION..fuhhh..mmg ramai gle readers k.red..kat blog kred ni mcm2 ade..psl cosmetic, personal shopper, family kred, pendapat dan byk lg..korg mst slalu kan visit blog kred..

yg membuatkan aku teruja is since dia join Nuffnang, income dia almost RM100..wow!!!..byk nye kred.meh sedekah kat sini skit.ekekeke...kred ade wat contest readers yg dpt no yg 3million tu akan dpt adiah.tp mse aku bukak tu dah lbh 3million..spe la pengunjung bertuah tu..

4 comments:

  1. kak red tu mmg x heran.. dah brtahun blogging.. dh bnyk pnglman tuh..

    ReplyDelete
  2. jgn dilawan dia.. memang takleh lawan.. dia dah bertapak lama.. kita ni yg kena kuatkan usaha...

    ReplyDelete
  3. bkn nk lawan tp impressed..hehhe

    ReplyDelete