Monday, August 19, 2013

SYAWAL KE-12

assalamualaikum...hr ni dah syawal yng ke-12.mcm mna ngan sambutan syawal korg?me biasa2 ajer..this year turn raya at my hubby's side so i beraya la kat s.alam..cuti raya x apply pun since raya ke-3 dah blik lgkwi..ni sbb plan asl nk bwa kuar kete..tup2 sume date dah fully booked..owhh dammn.yg available pls raya jer..xkuasa la pas raya bru nk bawa kuar kete..alamak ada keje nk kne settle dlu..gtg

opss...SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN kepada yg mengenali blog ni




4 comments:

  1. Hi MB, blogwalking...salam Aidilfitri jugakk....(walaupun dah abes Syawal)...hihihi

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete